A 2003-as Liptai Claudiát is előveszi a Tv2

Vágólapra másolva!
Hőhullám címmel korábbi műsoraiból gyúr esti programot a Tv2, még Liptai 2003-as show-ját is képernyőre küldi a csatorna.
Vágólapra másolva!

Július 5-től Hőhullám címen új, de valójában régi show-kból összeállított műsort küld képernyőre a Tv2 hétköznap esténként, 20.45-től. A régi kabarék, humoros műsorok eggyé gyúrása eddig az MTV privilégiuma volt (Üdítő, Önök kérték), most a költségtakarékosság jegyében a Tv2 veszi elő régi programjait, így szerepel a műsorban Bagi Iván és Nacsa Olivér a Médiacápá-val, a Banánhéj-jal, lesznek régi, archív anyagok a L'art pour l'art társulattól és a Holló színháztól, illetve a Mi kérünk elnézést-ből is előkerülnek részletek.

Forrás: [origo]

Az "egy újszülöttnek minden vicc új" mottót szem előtt tartva a Tv2 elővette még a Folytassa, Claudia című műsort is. Liptai 2001-ben kapta a Claudia című talkshow-t a csatornánál, 2002-ben a Big Brother-t vezette Till Attilával, egy évvel később született a kabaréműsora, amely nem sokat volt képernyőn - noha most sok csatorna örülne a 25-30 százalékos közönségaránynak, amit a show 2003 októberében szállított, péntek esténként. A műsorban egykoron közreműködött Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hajdú István, Fesztbaum Béla, Bozsó Péter, Söptei Andrea, Parti Nóra, Létay Dóra és Juhász Réka.