Stohl karaktere is eltűnik a tévés krimiből

Vágólapra másolva!
Nemcsak Stohl András, hanem karaktere, Bordás ezredes is eltűnik a Tűzvonalban sztorijából. A forgatókönyveket csak részben kellett átírni, nincs nagy csúszás, így a sorozat ősszel már képernyőn lehet.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban gyanítottuk, immár hivatalos: a Tűzvonalban produkció közleményben tudatta, hogy Stohl Andrással közös megegyezéssel elváltak egymástól, és senki nem viszi tovább a karaktert. Felmerült, hogy a szerepet egy másik színész vegye át, ám az alkotógárda új megoldást választott, így a Stohl által megformált hős exkommandós és rendőri példakép, Bordás ezredes karaktere eltűnik a sorozatból. Az ittasan karambolt okozó, így bíróság elé kerülő színész nem maradhatott tehát egy olyan produkciónál, amelyet korábban több tízmillió forinttal támogatott a rendőrség, illetve a vám- és pénzügyőrség.

kende tamás

A Duna tévében ősszel képernyőre kerülő, 12 epizódos negyedik évad első felében még megjelenik Stohl András, de a hetedik résztől már úgy alakulnak a cselekmény szálai, hogy karaktere eltűnik (lapunk úgy tudja, hogy Bordás ezredes nem hal meg a sztoriban, de ez nem hivatalos információ). A Fonyódi Tibor által módosított forgatókönyv mindenesetre nem befolyásolja jelentősen a forgatás menetét, és nem érinti a Tűzvonalban és a Duna Televízió együttműködését sem - tudatta a produkció.