Szabó Győző biztosan nem vezeti az X-Faktort

Vágólapra másolva!
A színészt nem kérte fel az RTL Klub a show vezetésére, nem is érti, miért ír róla egyoldalas cikket a Bors. Falusi Mariann is említve van a cikkben mint mentor, de érdeklődésünkre jelezte, hogy nem kapott ilyesféle felkérést a csatornától. Lovasi Andrást hívta valamelyik kereskedelmi tévé egy tehetségkutatóhoz, de nem vállalta.
Vágólapra másolva!

A május 26-i Bors arról informálja olvasóit, hogy Szabó Győző lehet az X-Faktor "emblematikus arca", hogy "hosszas mérlegelés után esett rá a választás". A hírt a Velvet és a Comment:com is átvette, de a színész az [origo] megkeresésére elmondta, hogy nem igaz az információ, nem vezeti a show-t, sőt, az RTL Klub fel sem kérte erre a munkára. A bulvárlapok korábban arról is beszámoltak, hogy a rendőrség kihallgatott Stohl András kábítószeres, ittas állapotban elkövetett karambolja ügyében több színészkollégát, barátot. Szabó Győző kérdésünkre azt válaszolta, hogy őt nem idézte be a rendőrség, de nincs is semmi félnivalója.

A Bors arról is ír, hogy Falusi Mariann lesz az X-Faktor egyik mentora. Megkeresésünkre az énekesnő tagadta az információt, sőt, állítása szerint fel sem kérték a mentori szerepre a csatorna részéről.

Lapunk kérdésére Hajós András elmondta, hogy őt behívták castingra, ahogy Lovasi András is kapott telefont "egy tehetségkutató show-ból". A Kiscsillag és a Kispál és a Borz frontemberét hónapokkal ezelőtt kereste meg valamelyik tévécsatorna, de már nem emlékezett, melyik, mert eleve nem is érdekelte a felkérés.