Levágott lábbal kezdődik az ügyes Helyszínelők-maraton

Vágólapra másolva!
A Helyszínelők-sorozatok kedvelői május 6-án különleges kalandban vehetnek részt: a Viasat3-on egy történet hömpölyög hosszan, a miami, a New York-i és a vegasi csapat részvételével.
Vágólapra másolva!

A tengerentúlon novemberben indult a Helyszínelők-franchise eddigi leggrandiózusabb vállalkozása: a három CSI-sorozat adott heti epizódjai egy összefüggő történetet meséltek el. A magyar nézőknek ugyan várniuk kellett rá fél évet, de egy este megkapják a sztorit, nem kell négy napot várniuk a három epizódra.

A hármas crossoverre május 6-án kerül sor Viasat3-on, ugyanis a 21.20-kor képernyőre kerülő CSI: Miami helyszínelők-ben kezdődő nyomozás a 22.15-kor startoló New York-i helyszínelők-ben folytatódik, majd a 23.10-kor vetített A helyszínelők-ben ér véget. A történetről, amely egy levágott lábbal kezdődik, itt olvashat többet.

A három sorozat összehangolása komplex feladat elé állítja a készítőket, hiszen nemcsak egy mozifilm hosszúságú cselekményt kell tálalniuk, de gondolniuk kell azokra a nézőkre is, akik csak az egyik CSI-sorozatot követik.