Romkocsmában és suliban forgatják az ifjúsági sorozatot

Vágólapra másolva!
A Next Station Production és a Duna Televízió új zenés, ifjúsági sorozatot készít Gézengúzok - Karádysokk címmel. A sorozat ősszel lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Ősszel mutatja be a Duna Televízió új, ifjúsági sorozatát Gézengúzok - Karádysokk címmel. A 11 részes széria két iskola versengéséről szól: a Matula az elitgimi a környéken, a Karády Gimnázium viszont rosszabb hírű, ráadásul épp igazgatója sincs, így gyakoriak a botrányok - mégis a diákok célja, hogy elérjék, hogy ne kelljen bezárni, az iskola maradhasson a kerületben.

A 35 perces epizódokból összeálló történetben minden részt más-más szereplő szemszögéből lát a tévéző, a forgatási helyszínként pedig iskola, lakások, utca, romkocsma szolgál. Háromfordulós casting alapján választottak ki a főszereplőket, így látható lesz a sorozatban Kiss Péter Balázs, Egri Bálint, Vlasits Barbara, Csernus Júlia, Varga Ádám és Somhegyi György. A diákok között lesz pár volt Megasztár- vagy Barátok közt-szereplő, Nguyen Thanh Hien, Csifó Dorina, Gonda Kata, Gesztesi Máté is kapott szerepet. A sorozat tanári karban Polyák Lilla, Szente Vajk, Földessy Margit és Király Viktor kapott karaktert.

Forrás: --

A sorozat rendezője Fonyó Gergely (Made in Hungaria), a producer Neményi Ádám (SOS Szerelem, 9 és 1/2 randi, Made in Hungária). Az ifjúsági sorozat vezető írója Czető Bernát László, a forgatókönyvet Czető Bernát László és Trenka Csaba Gábor írta.