Dér Henivel, Oláh Ibolyával forgatott Szenes Andrea

Vágólapra másolva!
Hatrészes sorozattal lesz képernyőn Szenes Andrea, aki új talkshow-jában a sikerről és a kudarc utáni felemelkedésről beszélget vendégeivel.
Vágólapra másolva!

Szenes Andrea műsort kapott a Magyar Televízióban, a Beszéld meg Andreával, hátrányból munkába című műsor június 7-én kezdődik az m2-n. A talkshow tervezett témái: a siker, a céltalanságtól történő megmenekülés, a vert helyzetekből kilábalás, a magunkban való hit és a munka. A műsor vendégei Oláh Ibolya, Bodrogi Gyula, Dér Heni, Dobos Attila, Medveczky Ilona és Koós János lesznek.

Az ELTE-n és a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett Szenes Andrea a hazai, női talkshow úttörőjének számít, 1993-ban lett ismert a Szenes Andrea-show-val, amelyben megszólaltatott olyan sztárokat, mint Sylvester Stallone, Tom Hanks vagy Robin Williams. Az MTV után a Szív tévén futott műsora, az m1-en pedig politikusokkal készített beszélgetős műsort. Később több produkcióban volt érdekelt az MTV-n, a Magyar Televízió alelnökeként is dolgozott, háromszor pedig pályázott az elnöki posztra is.