Régi RTL-es is próbálkozik a májusban induló Megasztárnál

Vágólapra másolva!
Három casting-adással elrajtol a Tv2 tehetségkutató műsora, utána indul a tízállomásos roadshow. Till Attila mellé ma, április 21-én keresnek társat - állítólag volt RTL-es is próbálkozik.
Vágólapra másolva!

Május 1-jén kezdődik a Megasztár, három adás kerül képernyőre a hónap során. "Három casting-adás lesz, egyenként hatvan percben, szombaton esténként. A legőrültebb, legviccesebb jelentkezőket mutatjuk be, de természetesen fel fog tűnni még egy-két kiugróan tehetséges előadó is. Zenekarokat is láthatnak a nézők, nem csak szólistákat" - mondta az [origo]-nak Koltay Tamás, a csatorna PR-csoportvezetője.

A nyáron tízállomásos Megasztár-roadshow is indul, pontos időpontot és helyszíneket később közöl a csatorna, de az biztos, hogy hét magyar és három határon túli nagyvárosba látogat el a produkció. Megjelennek a korábbi megasztárok, casting is lesz, azaz jelentkezni továbbra is lehet, akár a hagyományos csatornákon keresztül is.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A legutóbbi széria döntősei

Biztos pont a csatornánál Till Attila, mellé keres műsorvezető partnert a Tv2. A Mokká-ban elmondta, egész nyáron még lehet jelentkezni a műsorba, és azt is, hogy április 21-én délután lesz műsorvezető-meghallgatás. Tilla szerint a mai castingra várnak olyan képernyőst is, aki a konkurenciánál, tehát az RTL-nél lett ismert, de indul a munkáért pár Tv2-es és néhány, a nagyközönség számára ismeretlen próbálkozó is. Till Attila szerint az eddigi műsorvezető társakkal sem volt semmi gond, de mivel ez egy exkluzív, drága műsor, alaposan meg kell gondolnia a produkciónak, kit választ.