Győzike jött, ordibált - és győzött

Vágólapra másolva!
Április 12-én visszatért Gáspár Győző az RTL Klubra, és az új szezon első adásával el is verte a Tv2-n adott NCIS című krimit.
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi célcsoportban elért 31,1 százalékos közönségarányával, a visszatérő Győzike nézettségben verte legnagyobb riválisát, a Tv2 NCIS című sorozatát az esti műsorsávban, április 12-én (ez a krimi korábban többször is le tudta győzni az RTL-es műsort). A trash reality előtt a Barátok közt is a tévéző célcsoport közel harmadát érdekelte, míg a Jóban Rosszban csak 22 százalékot jegyzett.

Gáspár Győző zajos családjával együtt a Showder Klub is új résszel volt képernyőn, ez 28,6 százalékos közönségarányával verte az ellene futó Gyilkos számok-at. Az MTV újfent csak a Híradó-val tudta megközelíteni a tíz százalékot az ötven alatti felnőtt tévézőknél.

Gáspár Győző 2009 júliusában közleményben tudatta, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, és nem kíván többet szerepelni a médiában - akkor egy, a Kiskegyedben megjelent újságcikk miatt sértődött meg.

Amennyiben csak a nézettség számít, a Gáspár családdal felvett reality 2005 legnagyobb tévés sikereként maradt fenn, abban az évben, a húsz legnézettebb műsorból tizennyolc az RTL Klubon futott, ezekből kilenc a Győzike volt. A műsort gyakran kétmillióan figyelték.