Ezt mindenkinek látni kell!

Vágólapra másolva!
Tévészolgáltatások új generációja otthon: új T-Home tévé-előfizetők hetente három darab, Samsung full HD-s, 94 centiméter képátlójú LCD tévékészüléket nyerhetnek.
Vágólapra másolva!

A T-Home digitális tévé-előfizetései - IPTV, Sat TV, Digitális Kábel TV - a már megszokott, széles csatornakínálata mellett az ügyfelek igényeit a lehető legjobban kiszolgáló, a tévézést még élvezetesé tevő digitális kép- és hangminőséget, elektronikus műsorújságot, gyerekzárat, és akár tematikus csatornákat tartalmazó minicsomagokat, illetve a HD csomagok HD-minőségben sugárzott televíziós csatornákat is nyújtanak.

Plusz "érvek" a T-Home tévészolgáltatása mellett

Ha most új előfizetőként IPTV-, Sat TV-, Digitális vagy analóg Kábel-tévészolgáltatást rendelsz hűségidő vállalásával, nemcsak digitális minőségben nézheted kedvenc filmjeid és focimeccseid, hanem a heti három darab, Samsung full HD-s, 94 centiméter képátlójú LCD tévékészülék egyikét is megnyerheted!

Ha a szerencse neked kedvez, és tiéd lesz a Samsung LCD tévé egyike, akkor a készüléket a Szuperszerviz szakértő csapata házhoz szállítja és beüzemeli otthonodban. Természetesen a 1422-es telefonszámon elérhető Szuperszerviz akkor is segítséget nyújt, ha számítógépeddel, az internettel vagy tévészolgáltatásod beállításaival, esetleg készülékeddel kapcsolatban problémád merülne fel, illetve professzionális és gyors számítástechnikai segítségre lenne szükséged.

Hogyan nyerheted meg a Samsung LCD tévékészüléket?

1. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb tévészolgáltatást! A kínálatról tájékozódj a T-Pontokban, a T-Partner üzletekben valamint a t-home.hu weboldalán
2. Rendeld meg új tévészolgáltatásodat hűségidő vállalásával online vagy személyesen!
3. Nézd meg, hogy a szerencse neked kedvezett-e! A 2010. április 12-től május 23-ig tartó játék nyerteseinek névsorát június elején a t-home.hu weboldalon megtalálhatod.
4. A többi már a te dolgod: válaszd kedvenc csatornádat, és otthoni kényelemben nézd kedvenc filmed, színészed, vagy akár a meccs góljait. Ilyen ziccer ritkán adódik!

Forrás: [origo]

T-Home ajánlatairól és a nyereményjátékról további információ szintén a t-home.hu oldalon található vagy a 1412-es telefonszámon továbbá a T-Pontokban, T-Partner üzletekben található.

( X )