Nézettség: nem voltak izgalmasak Damu Rolandék szextitkai

Vágólapra másolva!
A március 1-jén indult új, Tv2-es struktúra csak részsikereket hozott, szerdán csak Joshi Bharat-tal és Doktor House-szal verte a csatorna az RTL Klubot - utóbbival viszont nagyon.
Vágólapra másolva!

Új struktúrával indította a márciust a Tv2, visszahozta a Mr. és Mrs. című vetélkedőt és az Aktív-ot is. Nézettségben viszont eddig nem sikerült fordítania: március 3-án, szerdán az RTL négy százalékponttal jobb eredményt ért el főműsoridőben, 18-49-es célcsoportban, mint riválisa.

Mint a grafikonon is látható, Joshi Bharat még verte Móniká-t, de az esti hírműsoroknál már RTL-es fölény volt megfigyelhető. 31 százalék fölött ment a Vacsoracsata, a Tv2 sztárpáros, Damu Rolanddal és Rogán Antallal felálló vetélkedője alulmaradt, tehát egyelőre nem jött be az a taktika, hogy hasonlót küld a csatorna az RTL-es riválisra: az új Aktív simán kikapott a Fókusz-tól, a Jóban Rosszban pedig a Barátok közt-től - csak utóbbi reklámszünetében nőtt meg erősen az érdeklődés a Csillagvirág klinika történései iránt.

agb nielsen

Nézze nagyban itt!

Este fél tíztől viszont már a Tv2 volt a nyerő, ugyanis Doktor House jelentős fölénnyel verte az Alul semmi című vígjátékot, és később az új résszel folytatódó Született feleségek sem vallott szégyent.