Díjazták a legjobb tévés meztelenkedéseket

Vágólapra másolva!
A Mr. Skin idén is kiosztotta Anatomy Awards elnevezésű díjait, melyekkel a meztelenséget élteti: a legjobb tévéshow a Kaliforgia lett.
Vágólapra másolva!

A Mr. Skin rendre listázza az adott év sorozat- és filmtermésének legjobb meztelenjeleneteit: a tévés szekció nyerteseiről 2008-ban és 2009-ben is beszámoltunk. A Mr. Skinnek emellett van egy díja is, melyet immár 11. alkalommal osztott ki a legkülönfélébb kategóriákban - kezdve a legszebb fenéktől, illetve mellektől az olyanokig, mint a legjobb meztelenjelenet, amelyben szemüveget viselnek.

Az év tévésorozata a meztelenkedéssel valóban sűrűn tarkított Kaliforgia lett, olyan vetélytársakat utasítva maga mögé, mint a Hung - Neki áll a zászló vagy a True Blood - Inni és élni hagyni. A David Duchovny nevével fémjelzett sorozathoz kötődik a legjobb meztelenjelenet is, Eva Amurri tánca, sőt a színésznő a híres anyától származó meztelen csajok között is győzedelmeskedett, lévén Susan Sarandon lánya.

A legjobb újonc (az eredetiben "nudecomer", a "newcomer" helyett) is a tévé világából került ki, Jessica Blank (képünkön) ugyanis az Író és kamuhős-ben mutatta meg a bájait - vetkőzésének nemsokára a magyar nézők is tanúi lehetnek, hisz a sorozat március 30-án indul az HBO-n. Az Anatomy Awards jelöltjeinek és nyerteseinek teljes listája itt olvasható.