Magyar nézők előtt a balhés reality

Vágólapra másolva!
Március 25-én mutatja be a Music TV a nyolc olasz-amerikai fiatal életéről szóló, több vihart kavart Jersey Shore-t.
Vágólapra másolva!

Március 25-én, este kilenckor mutatja be a magyar Music Television az Amerikában indulatokat kavart realityt, a Real World mintájára készült Jersey Shore-t. A valóságshow nyolc, olasz felmenőkkel rendelkező amerikai fiatal nyári kalandjairól szól: a korábban egymásnak ismeretlen szereplők egy tengerparti lakásba költöztek, de a szállásért fizetni kell, a pia, a bulizás nem ingyen van, így munka után kell nézni.

Az első évadot 2009 augusztusában vették fel, és mivel sikeres volt, jó nézettséggel ment, 2010 januárjában a csatorna megrendelte a 12 részes második szezont is. A szereplőkkel volt némi bérvita, több pénzt akartak a folytatásért: végül egy Angelina nevű lány kivételével mindenki aláírt a folytatásra.

Forrás: [origo]

A műsort többen támadták, mivel veszélyes viselkedésmintákat mutat a fiataloknak az alkalmi szexszel, az italozással. Már indulás előtt is kritizálták, az olasz-amerikai szervezet, az UNICO National szerint a reality rossz színben tünteti fel az itáliai származású fiatalokat, akik a show-ban felszínesek, túl sokat törődnek külsejükkel, jóformán csak balhéznak és buliznak.