Eltűnik a Mr. és Mrs., visszajön az Áll az alku

Vágólapra másolva!
Áprilistól a Mr. és Mrs. helyén visszatér az Áll az alku a Tv2-re: a műsorvezető és az igazgató személye ugyanaz, csak a játékosok változnak.
Vágólapra másolva!

Április közepétől újra képernyőn az Áll az alku, új játékosokkal, 21 millió forintos fődíjjal. Néhány felvételen már túl van a stáb, a műsorvezető szerint természetesen feszült, izgalmas adások várhatóak. Kovács Áron szerint egy érzelmi hullámvasút a játék, amit a jó játékosok komolyan is vesznek.

"Ott minden kiderül az emberről, az, mennyire kalandvágyó, mit gondol magáról, mennyire csábul el, milyen a tartása. Lehull az álarc mindenkiről, kivétel nélkül. Sokszor én is elérzékenyülök a történetek hallatán. Vannak, akik le akarják szakítani magukról régi életüket, és a 21 millió forint erre jó esély. Én igazából csak asszisztálok, de sok hálát kapok tőlük" - nyilatkozta.

Az Áll az alku-val egy régi formátumot vett elő újfent a Tv2. A műsor 2005 tavaszán igen jó nézettséggel ment, majd egy időre verte is a Barátok közt-et, Gundel Takács Gáborral, eztán többször eltűnt és visszatért, Kovács Áronnal, hol jobb, hol gyengébb érdeklődés mellett.