Sorozat készül a Kung Fu Pandából

Vágólapra másolva!
A Nickelodeon tévésorozatot készít a 2008-as év rajzfilmes sikeréből, a Kung Fu Pandá-ból, és ezen kívül még öt új műsort indít.
Vágólapra másolva!

A gyerekcsatorna március 11-én ismertette a 2010/2011-es évadra vonatkozó terveit, melyben tizenhat show - köztük a SpongyaBob Kockanadrág és az iCarly - megújítása mellett hat új program is szerepel. Ezek közül a legnagyobb dobás a Kung Fu Panda sorozatváltozata, amely a mozifilmben megismert, kövér, ám harcias panda, Po - és persze az Őrjöngő Ötös - kalandjait viszi tovább.

Forrás: Dreamworks

A rajzfilmes szekciót erősíti még a Planet Sheen, melyben a Jimmy Neutron kalandjai-ban látott Sheen játssza a főszerepet - aki ezúttal egy idegen bolygón reked, de mindenáron haza szeretne jutni. Érkezik még a T.U.F.F. Puppy, amely egy szuperhős kiskutya kalandjait mutatja be, valamint az óvodásokat célzó Bubble Guppies, melyben a gyerekek egy víz alatti osztályteremben tanulhatnak.

Nemcsak rajzfilmekkel, de két élőszereplős produkcióval is készül a Nickelodeon: már március végén elindul a Victorious című zenés-táncos show, melyben a Zoey 101-ből ismert Victoria Justice játssza a főszerepet. 2010 őszén érkezik az egyelőre House of Anubis munkacímen futó sorozat, melyben angol diákok oldanak meg különféle rejtélyeket - amellett, hogy a kamaszkor szokásos problémáival küzdenek.