A nézők faviccei mennek a humortévén

Vágólapra másolva!
Többszáz tréfás, vagy a beküldők által csak annak hitt próbálkozást regisztrált a Comedy Central: néhány nézőtől származó kérdés a képernyőn is megjelenik.
Vágólapra másolva!

A Comedy Central felhívására többszáz poénos és kevésbé vicces javaslat érkezett, így bőven volt miből válogatni: a csatorna még mennyiségi különdíjast is hírdetett.

"A találós kérdések értékelése során magunk is elfáradtunk, több száz e-mailen rágtuk át magunkat, mire kiválogattuk azokat, amelyek képernyőre kerülnek majd a reklámszünetek előtt és után. Ezzel kívánjuk nézőink figyelmét a kereskedelmi jellegű üzenetek közben is a végletekig csigázni. Mindenkinek köszönjük, és amennyiben még tömegesen érkeznének kérdések, további nyereményeket sorsolunk ki" - mondta Litkai Gergely, a csatorna főszerkesztője.

A nyertes poénok közt olyan büntető szóviccek vannak, mint a "Milyen az abszolút vasutas házaspár?" (válasz: Eva Peron-Charlie Sheen), de igazi favicc is került a listára: "Ki az? Korán reggel kel, kenyeret süt, de nem a pék? - De, a pék."