Betett a Tv2-nek az elsötétítés

Vágólapra másolva!
Február 4-én este 91 percig sötét maradt a Tv2 képernyője, a nézettség ennek megfelelően - az adott sávban - minimálisra csökkent.
Vágólapra másolva!

Nem hiányzott a másfél órás elsötétítés a Tv2-nek (az előzményekről itt olvashat), ugyanis a Híradó is verte a Tények-et, a Vacsoracsata a Hal a tortán-t, és a Jóban Rosszban sem tudta megismételni a korábbi hetek jó teljesítményét, mert kikapott a célcsoportban bő 32 százalékot szállító Fókusz-tól.

Az ORTT szankciója következtében kilenc után elsötétült a Tv2, és eleinte ugyan 1,2 százalékos közönségarányt mért az AGB Nielsen, ez hamar leesett, így átlagban 0,4 százalékra hozta a sávot a csatorna. Összehasonlításképp, egy nappal korábban a Doktor House ismétlése 26, a Született feleségek korábbi része pedig 22 százalék fölött teljesített a kereskedelmi célcsoportban.

Visszakapaszkodni már nem is tudott a Tv2 a büntetés után, ugyanis a Fedezetlen szerelem című vígjáték csak 10 százalékos közönségaránnyal futott, a többség az RTL-en időzött, a Cuki a sütid című filmen próbált elaludni.