Hujber is beülhet a Reggelibe, Stohl helyére

Vágólapra másolva!
A Reggeli-be keres még egy műsorvezetőt a csatorna, akár Hujber Ferenc is beülhet Horváth Éva mellé.
Vágólapra másolva!

"Szujó Zoltán és Csonka András maradnak, de szüksége van a produkciónak még egy férfi műsorvezetőre. Hujber Ferenc neve is felmerült, de a többi nevet nem szeretnénk kiadni" - mondta az [origo]-nak Rényi Ádám kommunikációs igazgató. A Blikk úgy tudja, hogy a Valami Amerika szereplője, aki a rivális csatorna Jóban Rosszban című szappanoperájában is sokat szerepelt, akár márciusban kezdhet.

A lap szerint felmerült még Hajdú Steve és István Dániel neve is a Reggeli műsorvezetésére. A Heti hetes szereplője az [origo] megkeresésére megerősítette, hogy valóban volt castingon, de jelezte, hogy biztosan nem ő lesz a műsor új arca. Sokat szerepel színházban, későn fekszik, jelenlegi életvitelét kellene radikálisan átalakítania a hajnali kelés miatt.

Stohl András már 2009 végén jelezte, hogy megválna a reggeli műsorsávtól, inkább a színházi munkáira és a tavasszal kezdődő Tűzvonalban-forgatásra kíván koncentrálni, nem ébresztené többet az RTL nézőit. A stáb január 18-án köszönt el tőle, az ő helyére keresnek műsorvezetőt.