Elsőre megszorongatta Hajdú Péter a Heti hetest

Vágólapra másolva!
Jó számokkal debütált a Tv2 új talkshow-ja, elsőre ellenfele volt a jóformán indulása óta verhetetlen Heti hetes-nek, noha csak részben futottak egymás ellen. A Frizbi a csatorna legjobb közönségarányát szállította a múlt héten.
Vágólapra másolva!

Február 7-én, késő este dobta be a Tv2 a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorát, melyet a Heti hetes ellenfelének szánt. A teljes lakosságnál bő egymillió nézőt és 32 százalékos közönségarányt szállított a bulváros talkshow, ami annak fényében különösen jó, hogy a kiemelt sávban, este nyolctól vetített A randiguru című film ennél kevesebb nézőt érdekelt, és a 20 százalékos közönségarány alatt maradt.

A Heti hetes-nek könnyebb dolga volt, hiszen az elé tett Amerikai taxi című film 1,72 milliós nézettséget és 34 százalék fölötti közönségarányt ért el (bár a film után százezrek kapcsolat át a Tv2-es film végére), így a beszélgetős műsor is 30 százalék fölötti átlaggal futott. Az RTL-es show 25 perccel korábban is kezdődött, így hozták a hetek az 1 millió 46 ezer nézőt.

agb nielsen

Nézze nagyban itt!

Hajdú a műsorában Gesztesi és Liptai válását, Schobert Norbert megverését és Zámbó Jimmy halálát dobta be, ezen témák láthatóan érdekelték a tévézőket. Az első menet erősen döntetlenszagú (míg együtt mentek, 18-49-ben kicsit többen nézték a Heti hetes-t), a második menet vasárnap lesz, ekkor Hajdú Péter lesz kezdeti előnyben a 21.50-es kezdéssel, hiszen a rivális műsor 20 perccel később lesz képernyőn.

A nézettségmérés módjáról itt olvashat.