Victoria Beckham leszerepelt az amerikai Megasztárban

Vágólapra másolva!
Kedden az egykori Spice Girl, Victoria Beckham zsűrizett az American Idol-ban - az amerikai sajtóban szinte mindenhol lehúzták a szereplését.
Vágólapra másolva!

"Victoria Beckham az est legszomorúbb tévedése volt" - írja a Los Angeles Times, és máshol sem jelentek meg jobb kritikák American Idol-beli szerepléséről. A Spice Girls egykori tagja a múlt évad végén kilépett Paula Abdult helyettesítette egy adás erejéig - rajta kívül olyanok vendégeskednek majd a zsűriben, mint Mary J. Blige, Avril Lavigne vagy az Így jártam anyátokkal Barney-ja, Neil Patrick Harris.

A friss kilencedik évad azonban Beckhammel indult, ezért is lett volna fontos, hogy az énekesnő jól teljesítsen és megalapozza a hangulatot (és a nézettséget) a többieknek. Ehelyett azonban "semmi sem volt, amit hozzá tudott volna tenni a kommentárokhoz" - legalábbis a New York-i székhelyű The Village Voice szerint, amelynek újságírónője, Sharyn Jackson ezt is írta: "Eddig úgy hittem, hogy a brit akcentustól okosnak tűnik az ember, de úgy látszik, tévedtem."

Még a Fox News riportere, Jennifer D'Angelo Friedman sem nyilatkozott egyértelműen pozitívan, annak ellenére, hogy az American Idol szintén a Foxon megy: szerinte Beckham ugyan meglepően szerethető zsűritag volt, de nehéz volt megemészteni, hogy "egy harmincöt éves nőnek is lehet ilyen vékonyka karja". Nagyjából a Billboard volt az egyetlen jelentősebb amerikai lap, amely dicsérte Beckhamet, szerinte "új dinamikát vitt a show-ba".

Az American Idol keddi adása - a Nielsen előzetes adatai szerint - így is nagyjából 30 millió amerikait érdekelt, a nézettségre tehát nem lehet panaszuk a készítőknek. Ide kapcsolódó hír, hogy jövőre a zsűri emblematikus alakja, Simon Cowell is elhagyja a műsort, hogy saját tehetségkutatóját, az ősztől itthon is látható X-Factor-t elindítsa az Egyesült Államokban.