Perlik a Narancsvidék sztárját

Vágólapra másolva!
Tavaly zűrös kórházi kezelései miatt kezdte ki a média Mischa Bartont, most pedig beperelték, mert nem fizeti a lakbért.
Vágólapra másolva!

A Narancsvidék Marissa Cooperjét, vagyis Mischa Bartont tavaly nyáron szállították kórházba, akkor idegösszeomlásról, drogelvonó kúráról cikkeztek a lapok. A színésznőre most újra rossz idők járnak, az M.R.A. Realties Inc. nevű cég ugyanis azt állítja, Barton nem fizeti a lakbért a vállalat által kiadott New York-i apartmanért.

A bérbeadó csütörtökön bírósághoz is fordult, miután más úton hiába próbálta behajtani az elmúlt három hónap lakbérét. A cég szerint a színésznő havi hétezer dollárral, vagyis összesen 21 ezer dollárral tartozik - ami majdnem négymillió forintnak felel meg. A színésznő egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Az amúgy Los Angelesben lakó Barton jóformán hiába is vette ki a lakást, hisz csupán a The Beautiful Life forgatása miatt tartózkodott ott, amit aztán két adás után le is vettek a műsorról - gyakorlatilag a tavalyi év legnagyobb tévés buktája volt. A színésznő a forgatások kezdetekor még optimista volt, egy évre kötött szerződést a mostani felperessel.