FEM3 néven nőknek indít tévét a Tv2 tulajdonosa

Vágólapra másolva!
TV3 helyett FEM3 néven indítja új tévécsatornáját Magyarországon a ProSiebenSat.1 angliai leányvállalata.
Vágólapra másolva!

TV3 helyett FEM3 lesz a neve a Tv2 tulajdonosa, ProSiebenSat.1 angliai leányvállalata, az SBS Broadcasting Networks Ltd. által indított új csatornának. Az adás 2010. január 1-jétől, közel egymillió háztartásban lesz fogható.

A Tv2 közlése szerint a londoni székhelyű műsorszolgáltatóhoz az elmúlt napokban több jogi észrevétel is érkezett a tervezett névhasználattal kapcsolatban, az SBS ezért úgy döntött, hogy a későbbi jogi vitákat elkerülendő, a TV3 helyett a cégcsoporton belül - Norvégiában - már ismert FEM márkanév segítségével utal a célzottan nőknek szóló televíziós műsortartalomra.

Sorozatokat, filmeket, realityket és dokumentumfilmeket kap az odakapcsoló néző. Képernyőn lesz a Rúzs és New York, új epizódokkal jelentkezik a 90210, a Swingerek című sorozat. Helyet kapnak a csatornán olyan reality és lifestyle-műsorok, mint a Nicole Ritchie és Paris Hilton főszereplésével készült Hilton a farmon!, vagy a nyolc ikergyermeket nevelő házaspár története, a Jon & Kate és a 8 gyerek.

Az új csatorna elsősorban a 25-34 év közötti nők, tágabb értelemben a 18-49-es női korosztály igényeit szeretné kiszolgálni. Saját gyártású, szórakoztató magazinműsor jövő tavasztól várható.