Vizsgálják Kozsó tévés szerződését

Vágólapra másolva!
A romantikus lelkületű zenész előbb a Tv2 főzőműsorában, majd az RTL Klub gasztroshow-jában tűnt fel, de a legtöbb szerződés rendelkezik arról, meddig nem mehet a médiaszereplő a riválishoz.
Vágólapra másolva!

Kozsó - akárcsak olyan celebek, mint Nagy Feró vagy Hajdú Péter - igent mondott mindkét nagy kereskedelmi csatorna főzőműsorára, igaz, több hónapos kihagyással. A jó nézettséggel futó műsorok alkalmasak az ismertség, népszerűség növelésére, még gázsit is kapnak érte a médiaszemélyiségek (plusz külön keretet a hozzávalók beszerzésére), így nem meglepő, hogy a szereplők nem lojálisak, többen bólintanak a konkurencia hívására is.

Kozsó előbb a Hal a tortán-ban, majd a Vacsoracsatá-ban bukkant fel, csakhogy a legtöbb celeb szerződésében az szerepel, hogy egy éven át nem jelenhet meg a rivális csatorna hasonló jellegű realityjében. A Bors tényként számolt be róla, hogy hárommilliós kötbért követel a Tv2 a zenészen, de valójában a csatorna nem is állt szerződésben Kozsóval, így nem is viszi bírósági útra az ügyet.

A gyártó Paprika Latino követelhetne kötbért, amennyiben tényleg szerződésszegés történt volna. A cég kommunikációs vezetője, Fazekas László elmondta az [origo]-nak, hogy jogászaik vizsgálják a szerződést, és még nem született döntés ebben az ügyben. Kozsó a Borsnak azt nyilatkozta, hogy emlékei szerint csak féléves tiltás szerepelt a dokumentumban, ráadásul írásban kért lelépési engedélyt a Tv2-től, de választ nem kapott.