Tv2: költözik a Sztárral szemben, a Médium, a Feleségek

Vágólapra másolva!
A Sztárral szemben kikerüli a szombat este jól nyitott Csillag születik-et, így a TV2 vetélkedője péntek estére kerül. Szombatonként filmekkel próbálkozik a csatorna.
Vágólapra másolva!

Múlt szombaton csapott össze először és utoljára a Tv2 celebes vetélkedője és az RTL Klub tehetségkutató műsora, és az AGB Nielsen nézettségi adatai szerint utóbbi lényegesen jobban teljesített.

Az újabb kudarc elkerülése végett gyorsan lépett a Tv2, áttette a Sztárral szemben-t péntekre, így már holnap este 21.20-kor Majka és Ganxsta Zolee lesz a képernyőn, azaz a Született feleségek (a képen) és a Szellemekkel suttogó kimarad. Szombaton a csatorna a Múmia című filmet vetíti a Csillag születik sávjában.

A Született feleségek átköltözik szerdára, Doktor House után jönnek a Lila Akác köz lakói (House erős katonája a csatornának, ilyen felhozó műsornak mindenki örülne, így a feleségek is jó közönségarányt hozhatnak).

További változások, hogy a Harper-sziget a szerdai Médium helyére kerül, a halottlátó asszony, Patricia Arquette pedig kedden jelentkezik eztán, a BL-meccsek vagy a filmek után.