Vágólapra másolva!
Matthew Perry egy bukott pilot után új vállalkozásba kezd, ezúttal saját magának ír egy komédiasorozatot.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok-ban Chandlert alakító Matthew Perry ősszel a The End of Steve című sorozattal tért volna vissza a képernyőre, de a Showtime csatorna a pilot alapján visszadobta a produkciót. A színész itt egy délutáni talkshow mocskos szájú műsorvezetőjét alakította volna.

Az egyelőre még cím nélküli, új sorozatterv egy negyvenéves sportmenedzserről szól, aki születésnapja után újraértékeli az addigi életét - persze inkább humoros, mintsem drámai formában. A központi probléma magától Perrytől sem áll távol, hisz ő augusztusban töltötte be a negyvenet: talán ennek tudható be, hogy szívügye a produkció, amellett, hogy a főszerepet játssza, az írásból és a produceri teendőkből is kiveszi a magáét.

Executive producerként és rendezőként Tom Schlamme jegyzi a sztorit, aki a Jóbarátok mellett már Az elnök emberei-ben és a Studio 60 on the Sunset Strip-ben (magyarul A színfalak mögött) is dolgozott együtt Perryvel. Mostani közös produkciójukat a héten kezdik el "teríteni" a tévécsatornáknak.

Perry mellett a Jóbarátok két másik szereplője is tovább komédiázik: Courteney Cox (Monica) szeptemberben kezdett a Cougar Town-ban, Matt LeBlanc (Joey) pedig jövőre saját magát fogja játszani az Episodes-ban.