Jóban Rosszban, visszatérő anyukával

Vágólapra másolva!
Fridel Fruzsina visszatér a képernyőre: a színésznő alakította Nemes Viola édesanyja, Nemes Lenke váratlan halála kapcsán tűnik fel újra.
Vágólapra másolva!

Fridel Fruzsina a képernyőről márciusban tűnt el, karakterét ugyanis megerőszakolták, és el akart tűnni a világ elől. A színésznő most visszatér a TV2 szappanoperájába. "Kicsit fárasztóak voltak a forgatások, hiszen elszoktam tőlük rendesen. A kollégákkal viszont nagyon jó volt találkozni, azonnal visszajött a rutin" - mondta a színésznő, aki kislányával volt otthon hónapokig, és jelenleg is inkább gyereket nevel, tehát csak néhány epizódban lesz látható.

Forrás: [origo]

A szappanopera az elmúlt héten a kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 évesek közt legjobb estéjén 23 százalékos közönségaránnyal ment, ezzel a 16. legnézettebb műsor volt, ennél voltak jobb eredményei tavasszal. Teljes lakosságban jobbak a számok, ott - szerdán - 1,31 milliós volt a legjobb nézettség, ugyanakkor kedden hétre, a Párbaj (és a Vacsoracsata) sávjába csúszott, ez meg is zavarhatta a nézőket, mert 960 ezresre csökkent az érdeklődés.