Courteney Cox megint kegyetlen

Vágólapra másolva!
Mától ismétli a Viasat3 a volt Jóbarátok-szereplő, Courteney Cox 2007-es sorozatát.
Vágólapra másolva!

Vasárnap estétől újra képernyőn a Dirt - A hetilap, mely ugyan nem lett túl sikeres az USA-ban, produkált élvezhető, erős részeket. A Dirt 2007 január elején indult, 13 rész után kapott még esélyt második évadra, de a folytatás már nem hozott meggyőző számokat.

Az abszolút főszereplő a Jóbarátok Monicájaként megkedvelt Courteney Cox, aki Lucy Spillert alakítja. A szenzációhajhász hetilap főszerkesztője nem ismer kegyelmet, ha sztárok mocskos kis titkaira bukkan, s miközben még kegyeleti okokból sem hajlandó eltekinteni bizarr témáktól, egy-egy anyaggal képes befolyásolni hollywoodi csillagok karrierjét, életkedvét és drogfogyasztási gyakoriságát. Olyan világba visz tehát a sorozat, ahol nem a tévés kedvencekről előre megírt pr-cikkeket helyezik el a színes lapokban: a sokszor cudar valóságra próbálnak rámenni, természetesen mindent a növekvő eladások reményében.

Jó arc még a sorozatban Ian Hart, aki a skizofrén fotóst, Don Konkey-t alakítja, az ő elborulásai és alakítása színesítik a történetet. Nem véletlen, hogy beválasztottuk kedvenc tévés pszichopatáink közé is.