Kufircolnak a Comedy Centralon

Vágólapra másolva!
Április 24-től új sorozattal jelentkezik a Comedy Central: a Kufirc egy bordélyház mindennapjaiba nyújt betekintést.
Vágólapra másolva!

A magyarul Kufirc címet kapott Respectable egy kupleráj, azon belül is négy hölgy életébe enged bepillantást a nézőknek - mivel a sorozat a Comedy Centralon kerül adásba, a feldolgozás módja nyilván nem dokumentarista vagy drámai, hanem humoros lesz.

Hazájában, Nagy-Britanniában viszonylag népszerű volt a szitkom (adásonként közel egymillió embert ültetett a képernyők elé), ami valószínűleg a karaktereknek is köszönhető: a bordélyház madámja a láncdohányos Maureen, neki dolgozik a nagyravágyó Hayley, a főiskolai tanulmányaira gyűjtő Kate és a Szerbiából származó, kissé félénk Yelena.

Természetes, hogy a lányoknál karakteres kuncsaftok is megfordulnak: közülük Michael játssza a legnagyobb szerepet, aki elköveti azt a hibát, hogy beleszeret Hayleybe. Ezzel önmagában még nem lenne gond, csakhogy a férfinak családja is van, amelyet bármikor kész lenne otthagyni a lányért.

A sorozat nyitóepizódját április 24-én láthatjuk a Comedy Centralon, a további epizódokat péntekenként, a témához mérten késői időpontban (23.00-tól) küldi képernyőre a csatorna.