Tematikus hétvége: Simpson-család, Family Guy, South Park

Vágólapra másolva!
Tematikus hétvégével készül a Comedy Central Magyarország: február 21-én és 22-én animációs sorozatokkal szórakoztatják a nézőket.
Vágólapra másolva!

Simpsonék huszonnégy epizódnyi időt töltenek majd a képernyőn szombat-vasárnap, de a South Park szókimondó kisiskolásai sem hiányozhatnak a rajzolt kedvencek hétvégéjéről. Szürreális kalandjaik immár 12 éve szórakoztatják a nézőket.

A régi ismerősök mellett a Comedy Centralon ezen a hétvégén is képernyőre kerül a Family Guy is, hat epizóddal. A Rhode Islandon élő, igencsak diszfunkcionális család kalandjainak szülője Seth MacFarlane, a sorozat pedig kalandos utat jéárt be, mivel előbb 2000-ben, majd 2002-ben szüntették be a Foxon. Az Adult Swim csatornán elért jó nézettség, és a nem várt, korrekt DVD-eladások győzték meg a Foxot, hogy újabb folytatásokat rendeljen 2005-ben.

Szombaton és vasárnap A Simpson család kettőtől négyig, majd öttől kilencig fut, eztán másfél órán át a Family Guy lesz látható, utána éjjel kettőig válogatott South Park-epizódokat nézhetnek a tévézők.