Régi arccal indulhat az új Melrose Place

Vágólapra másolva!
Heather Lockleart már megkeresték, hogy játssza el újra Melrose Place-beli szerepét.
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210 után annak spin-offját, a Melrose Place-et is felélesztik, várhatóan ezt is sokkal lazább, provokatívabb fromában - sőt a készítők azt is beígérték, hogy az új verzióban változatosabb szereplőgárdával fognak dolgozni.

Mindenesetre legalább egy régi arc bekerülhet a stábba, az E! Online értesülése szerint ugyanis a projektet futtató CW csatorna már megkörnyékezte a Melrose Place egykori csillagát, Heather Lockleart. A színésznőt a T. J. Hooker-ből és a Dinasztiá-ból is ismerheti a közönség, legújabban pedig ittas vezetés miatt került az újságok címlapjára.

Locklear a Melrose Place-ben Amanda Woodwardot játszotta, egy karrierista, munkamániás nőt, aki egy reklámcégnél dolgozik vezető beosztásban. Női alkalmazottait lekezeli, a férfiakat pedig rendre elcsábítja, de a sorozat végére kiköt régi szerelménél, Peter Burnsnél - így elképzelhető, hogy a jó tíz évvel későbbi változatban már többgyermekes anyaként tér vissza.

Már, ha elfogadja a felkínált szerepet, egyelőre ugyanis csak a tárgyalások folynak. A sorozat egyébként 1992 és 1999 között futott, és többek között a Született feleségek Bree-je, vagyis Marcia Cross is feltűnt benne.

A remake, a tervek szerint idén ősszel kerül adásba a CW csatornán, a pilot epizódot a Tuti gimi írója, Mark Schwahn jegyzi.