Steven Seagal megint keménykedik

Vágólapra másolva!
A nyolcvanas-kilencvenes évek akciósztárja egy rendőrös realityvel tér vissza a köztudatba.
Vágólapra másolva!

Azt eddig is tudtuk Steven Seagalról, hogy buddhista és aktív környezetvédő, de hogy évtizedek óta a rendőrség kötelékében szolgál, az talán még a copfos akciósztár elszánt rajongóit is meglepheti: az A&E kábelcsatorna legújabb realityjében, ami a sokatmondó Steven Seagal: Lawman címet kapta, erről az oldaláról ismerhetjük meg az egykori akciófilmes ikont, aki ahol tud, segít. A csatorna egyelőre hét részt rendelt be a szériából, mely koncepciójában leginkább az egy időben nálunk is futó, nagysikerű C.O.P.S.-ra emlékeztet, de siker esetén lehet ebből több is.

"Néhányan tudják, hogy ki vagyok igazából, néhányan nem. Negyven évig foglalkoztam harcművészetekkel: tekinthetsz rám, Steven Seagalra, mint mozisztárra, vagy tekinthetsz rám, mint az emberre, aki megmenti az életedet" - nyilatkozta az ötvenhét éves színész, aki immáron húsz éve a New Orleans vonzáskörzetébe tartozó Jefferson megye seriff-helyettese. A műsorban Seagalt mindenhová elkíséri majd a kamera, láthatjuk, amint harcművészeti órákat és fegyverforgatási tanácsokat ad a rendőrkollégáknak, de vele tartunk szolgálatteljesítés és járőrözés közben is - a hírek szerint, csakúgy mint a C.O.P.S.-ban, lesznek éles helyzetek, üldözések, letartóztatások is. "Az egész show igazi" - erősíti meg maga a színész is.

Forrás: [origo]

Seagal a Nico, az Ölve vagy halva vagy a Törvényre törve című brutális zsarufilmekkel robbant be a köztudatba, ezek egy csapásra ünnepelt akciósztárrá tették. Legnagyobb sikerét 1992-ben az Úszó Erőd-del aratta, amelyben egy harcművészetekben jártas szakácsot alakított, és egymaga foglalta vissza az Egyesült Államok egyik hadihajóját a terroristáktól. Seagal csillaga a kilencvenes évek második felétől már egyértelműen leáldozóban volt (csak itthon volt ragyogó tévés nézettsége), a kétezres években szinte munkája egyből DVD-re ment. A színészkedés mellett aktívan részt vett és vesz is környezetvédelmi kampányokban, már két meditatív gitárlemezt is kiadott, sőt nemrégiben egy energiaitalt és borotválkozás utáni arcszeszt is piacra dobott.