Vágólapra másolva!
Hugh Laurie a szereplés mellett rendezni is fog: a sorozat egyik producere szerint ebben semmi kockázat nincs.
Vágólapra másolva!

Az ötvenéves brit színész, Hugh Laurie sikerre vitte a hol cinikus, hol morózus House figuráját, de a produkcióban munkája főképp a színészmesterség gyakorlásából állt: most viszont a sorozatot az USA-ban vetítő Fox tévétársaság bejelentette, hogy Laurie rendezőként is megkap egy epizódot.

A színész - ki természetesen izgatott és megtisztelve érzi magát - amúgy is igen elégedett volt eddig a forgatókönyvekkel, megígérte, hogy óvatos lesz. Katie Jacobs executive producer elmondta, hogy már az első évadnál felmerült benne, hogy rendezéssel is megbízza Laurie-t, mivel úgy véli, hogy erre tökéletesen alkalmas. Szerinte ez mindenki számára nyilvánvaló, hiszen a "jelenkori televíziózás legtehetségesebb és leghumorosabb színésze."

A Foxon új részekkel január 25-én találkozhatnak a nézők, itthon pedig a Tv2 épp a héten küldte el hosszú téli szünetre a dokit, aki mellesleg biztos pont és remek nézettséget hozó elem volt a szerda estékben. A hazai nézők új epizódokat - a tervek szerint - márciustól kapnak.