Angliában van pénz dzsungeles realityre

Vágólapra másolva!
Itthon nem indult új szériája a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek, az ITV viszont vasárnap indítja a következőt.
Vágólapra másolva!

A tavalyi év egyik legnézettebb műsora volt a Celeb vagyok, ments ki innen!, egy olyan reality, mely nagyon erős közönségarányokat szállított napról napra. Az Argentínában felvett, két menetben leadott valóságshow ugyanakkor roppant költséges volt, ennek ellenére tavaly decemberben még úgy nézett ki, hogy 2009-ben is lesz hasonló. Idén viszont a válság miatt szerényebben költenek a csatornák, a Tv2 sem fenyegeti nézettségben az RTL-t, azaz utóbbi nincs rákényszerítve, hogy a nagyon drága gyártási költségekkel készülő celebes túlélőműsort folytassa.

Máshol azonban - a pénzügyi nehézségek ellenére - erősebb a verseny, az ITV például november 15-én este már indítja is a következő I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!-t, melyben szerepel Samantha Fox, a szappanopera-sztár Lucy Benjamin vagy George Hamilton, amerikai színész is.

A briteknél annyira kedvelt ez a reality, hogy ez már a kilencedik széria, 2002 augusztusa óta. Az első sorozatban még Uri Geller is szerepelt, de nem volt nagy hatással a nézők elméjére - utolsó lett.