Vágólapra másolva!
Az itthon elsőre elhasalt Chuck folytatást kap az USA-ban, de a Traumá-ból nem kér több részt az NBC.
Vágólapra másolva!

A kórházas sorozatok mindig is jól mentek, ezért a 2009-2010-es szezonnak több új, orvosos szériával vágtak neki az amerikai csatornák. Egy ígéretes darab volt a Trauma, egy mentős akciósorozat (a képen), sok fordulattal, gyors jelenetekkel, de a csatorna nem kér belőle többet. Nem kerül le rögvest a képernyőről, de az első, 13 részes rendelés után nem lesz folytatás.

Chuck viszont biztatóan szerepel, így az NBC újabb hat részt kért belőle a gyártótól, azaz 19 epizódból fog állni a harmadik évad. A vígjátéki elemekkel feldobott akciósorozat 2007-ben rajtolt, sokak kedvence. A főszereplő Zachary Levy alakítja Chuck Bartowskit, aki egy viszonylag link ember, ám egy véletlen folytán letöltődik agyába rengeteg titkosszolgálati információ, rögvest igen fontos lesz a CIA-nek és másoknak, ügynököt is csinálnak belőle, ami számos vicces helyzetet eredményez.

Itthon az RTL Klub akarta adni júniusban, a késő esti sávban, de elhalasztotta a premiert, mert túl jónak ítélte. Hetekkel később képernyőre került, előkelőbb, korábbi időpontban, de ott nem hozta az elvárt számokat, így pár rész után eltűnt.