A BMW beperelte a halott realitysztárt

Vágólapra másolva!
A közelmúltban gyilkossággal gyanúsított, majd öngyilkosságot elkövetett Ryan Jenkins holtában is tartozik némi pénzzel a BMW-nek.
Vágólapra másolva!

Korábban részletesen beszámoltunk Ryan Jenkins ügyéről, aki a Megan Wants a Millionaire című VH1-realityvel vált ismertté, majd azzal vádolták, hogy megölte a feleségét. A férfi egy időre eltűnt a hatóságok szeme elől, majd egy kanadai motelben végzett magával.

Jenkins nemcsak egy megoldatlan ügyet, de némi adósságot is hátrahagyott, többek között lízingelt luxus-BMW-jét sem fizette ki teljes egészében. Az autógyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, a bírósághoz fordult, és kvázi pert indított a halott realitysztár ellen.

A vádirat szerint Jenkins 2007-ben írta alá a lízingszerződést, melynek értelmében 932 dollárt kellett volna fizetnie havonta - egészen 2010 júniusáig. A rendes fizetést egyébként nemcsak a férfi halála állította meg, a BMW szerint az utolsó részlet idén márciusban érkezett hozzájuk.

A BMW 335xi típusú luxusszedánt már visszakapta a cég, sőt azóta újra el is adta - a vezetők szerint jogilag azonban még mindig jár a vállalatnak az eredeti eladási ár maradéka, vagyis az a 12750 dollár, amivel Jenkins még tartozott.