Vágólapra másolva!
Három új arc is csatlakozott a 24 nyolcadik évadjához, amely a tervek szerint januárban fog elindulni.
Vágólapra másolva!

Nem túl ismert, de itt-ott már látott színészek csatlakoznak a nyolcadik évadra a 24 stábjához, egyelőre nincs olyan húzónév, mint a hatodik és hetedik nap közötti átvezető filmben (a 24: Redemption-ben) Robert Carlyle vagy a hetedik szezon főgonosza, Jon Voight.

Az egyik új arc Rami Malek lesz, aki a Házi háború című vígjátéksorozatban játszotta Kennyt, de feltűnt többek között a Pletykafészek és A médium egy-egy epizódjában is. A 24-ben egy terroristát fog alakítani, aki az iszlám radikális ágával szimpatizál, és az a terve, hogy egy nyilvános helyen felrobbantsa magát.

A rossz oldalon áll Hrach Titizian karaktere is: a színészt rengeteg sorozatban láthattuk már vendégszerepelni, köztük olyanokban, mint az NCIS, az Alias vagy a Mad Men - Reklámőrültek. A 24-ben is feltűnt már korábban, csak épp egy másik szerepben, mint amire most szerződtették.

Nemcsak a gonosz erők gyarapodnak, de Jack Bauer munkáját is segíti legalább egy új ügynök a CTU-nál, akit Julian Morris fog játszani. A színész leginkább a Vészhelyzet-ből lehet ismerős a nézőknek, itt hét epizódon keresztül (az utolsó évad egy részében) alakította dr. Andrew Wade-et.