Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Régi trükkel csábít az új Melrose Place

Vágólapra másolva!
A magyar származású Shaun Sipos, aki a Melrose Place remake-jében szerepel, hiányos öltözékben jelenik meg a sorozatban - de a lányokon sem marad sok ruha.
Vágólapra másolva!

Az újraforgatott Melrose Place nem nyitott túl fényesen, sőt, kiábrándító nézettségi adatokkal rajtolt, ami aggasztó a közeljövőt nézve: a legtöbbször ugyanis a premier után esik a nézőszám, ritka az, amikor látványosan kapaszkodik fel egy új, vagy megújított sorozat. A készítők már bevetették Heather Lockleart, aki eddig valószínűleg, a számára nem elég tekintélyes összeg miatt hezitált, most pedig arról hallani, hogy szexi jelenetekkel próbálkozik a stáb.

A 27 éves, kanadai születésű, de magyar származású Shaun Sipos, aki most David Brecket alakítja, de korábban játszott a Shark-ban, a Vészhelyzet-ben, a Smallville-ban vagy a Miami helyszínelők-ben, az eonline-nak elmondta, hogy kissé kellemetlenül érezte magát, mert jóformán meztelenül kell mutatkoznia, és ilyenkor úgy érzi, nem elég sportos. A színész bokszol, néha lejár konditerembe, de úgy véli, nem eleget. Stephanie Jacobsen karaktere orvosnak tanul a sorozatban, neki is lesz pár erotikus jelenete, mivel több szereplővel is összeszűri a levet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről