A Pogány Madonnával emlékezik az MTV

Vágólapra másolva!
Bujtor István halála miatt műsorváltozás lesz a Magyar Televízióban és a Duna tévében. A kereskedelmi csatornák híradóikban és magazinműsoraikban emlékeznek meg a színészről.
Vágólapra másolva!

A 67 éves korában elhunyt Bujtor István emlékére ma este 22.20-tól a színész-rendező legismertebb filmjét, az 1980-ban készült A Pogány Madonná-t vetíti az m1. Az m2 szombaton reggel 8.05-től adja a Barátom, Bonca című ifjúsági filmet, Bujtor Istvánnal a főszerepben.

Az RTL Klubnál a Híradó-ban, a Fókusz-ban és a Reflektor magazinban foglalkoznak Bujtor halálával. A TV2 sem készül programváltozásra, ott a Tények, az Aktív extra, a vasárnap esti Napló és a hétfői Mokka vesz búcsút a színésztől.

A Duna Televízió a péntek esti verssel búcsúzik a művésztől. Ady Endre: A perc-emberkék után című versét Bujtor István előadásában hallhatják a nézők, ami azért kuriózum, mert a színész-rendezőt ebben a műfajban csak kevesen ismerik. A verset többször is műsorra tűzik a hétvégén. A Szemüvegesek című Simó Sándor-filmet vetíti a csatorna szombat este 20 órától.