Ingyen sorozatok az AXN oldalán

Vágólapra másolva!
Szeptember 14-én indította el az AXN az AXN Player nevű szolgáltatást: mostantól a neten is nézhetjük a csatorna sorozatait.
Vágólapra másolva!

Az AXN weboldalán eddig is találtunk számos videót, akár olyan exkluzívakat is, mint például egy interjú a júniusban Budapesten járt Matthew Foxszal. A csatorna hétfőtől sorozatok teljes epizódjait és egész estés filmeket is hozzáférhetővé tesz a honlapján.

Minden produkció a műsorra kerülés után hét napig lesz látható a neten, csak Magyarországról, hazai IP-címmel. Elsőként a Hellboy - Pokolfajzat került ki az oldalra, ezt a következő napokban, hetekben olyan filmek követik majd, mint A megtorló, a Mona Lisa mosolya vagy az Idétlen időkig.

Az AXN sorozatai közül először a Ments meg!-et (az ötödik évad nyitó epizódját) láthatjuk netes formában, szeptember 17-től kezdve. Ezt követi október 2-án az itthon még nem látott Being Human (magyarul A vérfarkas, a vámpír és a szellem), majd 6-án A hatalom hálójában, két napra rá pedig a Pokoli elmék, mindhárom sorozat az első szezon első részével.

Az amerikai tévécsatornáknál bejáratott dolog, hogy honlapjaikra rendre feltöltik sorozataikat, és ezt a gyakorlatot egyre több hazai adó veszi át.