Vágólapra másolva!
A Hallmarkon a héten indult az Őrangyal, melyben A mentalistá-ból ismert Simon Baker játssza a főszerepet.
Vágólapra másolva!

Az Őrangyal pénteken már a negyedik részénél jár, de aggodalomra semmi ok, szombaton az első négy epizódot megismétli a Hallmark - vagyis a hétvégén még mindig felvehetjük a történet fonalát, ha érdekel minket, hogy Simon Baker mivel foglalkozott A mentalista előtt.

Maga a sorozat nem épp a legeredetibb alkotás, de ha másért nem, a színész miatt (aki egyébként pár epizódot rendezett is) érdemes belepillantani. Baker egy Nick Fallin nevű ügyvédet játszik, aki kábítószerügyletbe keveredik, és ezért közmunkára ítélik. Itt ismerkedik meg egy szociális munkással, aki hátrányos helyezetű gyerekekkel foglalkozik, és elvállalja, hogy képviseli a gyerekeket a bíróságon.

A mellékmunkából idővel főállás lesz, Nick ugyanis rájön, hogy tud segíteni a gyerekeken: korábbi, önző és élveteg életét feladja, és minden idejét ifjú védenceinek szenteli. A 2001-ben készült sorozatban Baker mellett szerepel többek között a számos filmben feltűnt, általában karakteres bajszot viselő Dabney Coleman is, aki itt Nick apját játssza.