Köztük van a jövő tévésztárja

Vágólapra másolva!
A legtöbb tévésorozat a következő napokban, hetekben indul az Egyesült Államokban: jó pár van köztük, amely ismert, bejáratott színészekkel próbálja meghódítani a nézőket, másik részük viszont éppen hogy a friss arcokra alapoz. Bemutatunk tíz kevéssé ismert sorozatszereplőt, megeshet, hogy közülük kerül ki a jövő tévésztárja.
Vágólapra másolva!

Nina Dobrev

A színésznő a Vampire Diaries üdvöskéje: az LJane Smith könyvei alapján készülő sorozat egy középiskolás lányról szól (őt játssza Dobrev), aki beleszeret egy vámpírba, ám kapcsolatukat a fiú kiléte mellett az sem könnyíti meg, hogy a srácnak van egy gonosz bátyja is. A széria húzóneve a Lost Boone-ja, vagyis Ian Somerhalder, de a férfiaknak bizonyára inkább Dobreven akad meg a szeme, akit ezelőtt az Eleventh Hour-ben, illetve A Degrassi gimi-ben láthattunk.

+ + +

Joel McHale

Nem lesz könnyű dolga Joel McHale-nek (a lenti képen balra), ha meg akarja nyerni a közönséget, hisz partnere a Community-ben az idősödő komikus, Chevy Chase lesz (Óvakodj a törpétől, Eszelős szívatás, Családi vakáció és folytatásai). A vígjátéksorozatban McHale egy ügyvédet játszik, akiről kiderül, hogy nem érvényes a diplomája, ezért újra be kell ülnie az iskolapadba. A színész korábbról "csak" műsorvezetőként ismert, ő a házigazdája a The Soup című produkciónak, amely ironikus módon reagál az adott hét tévés és popkulturális pillanataira.

+ + +

Michael Strahan

A Brothers című komédiasorozat egyik főszereplője, aki legalább az amerikaiaknak máshonnan is ismerős lehet, hisz hosszú ideig a New York Giants amerikaifoci-csapat védője volt - a lenti fotón is még ebbéli minőségében láthatjuk. Strahan szerencsére nem olyan kínos módját választotta a visszatérésnek, mint hogy egy realityben szerepeljen, hanem inkább színésznek állt, a Brothers-ben Daryl Mitchell (10 dolog, amit utálok benned) testvérét alakítja, akivel nehezen találják meg a közös hangot, miután Strahan karaktere visszaköltözik a családhoz.

+ + +

Lea Michele és Cory Monteith

A két fiatal a Kés/Alatt megszelídült alkotójának új sorozatában, a Glee-ben játszik, amely aberrált plasztikai sebészek rendelője helyett a középiskolai kórusok világába nyújt betekintést a nézőknek. A középpontban álló énekkar két karakteres tagja Michele és Monteith, akik közül előbbit a Harmadik műszak egy kisebb szerepében láthattuk, utóbbi pedig többek között a Smallville-ben, az Odaát-ban és a Csillagkapu-ban tűnt fel egy-egy epizód erejéig.

+ + +

Katie Cassidy

A színésznőt nyugodtan titulálhatjuk az új Heather Locklearnek, lévén a Melrose Place remake-jének üdvöskéje, aki szerepe szerint is emlékeztet az annak idején Locklear által megjelenített Amanda Woodwardra. Annyira talán nem is új arc a tévében, hisz az Odaát-nak hat epizódjában szerepelt, és a Tíz kicsi néger-re emlékeztető Harper's Island-ből is megjegyezhette a közönség. Mindenesetre az ott látott barna fürtjeit szőkére cserélte a színésznő, aki egyébként a színészként és zenészként is ismert David Cassidy lánya.

+ + +

Trevor Donovan

Brad Pittre emlékeztető szépfiú, aki a Google képtalálatok között az első hat fotóból ötön félmeztelenül vagy meztelenül szerepel. Donovan az itthon inkább csak a Jóbarátok-ból ismert szappanoperában, az Életünk napjai-ban tűnt fel, idén pedig a Beverly Hills 90210 remake-jének, a 90210-nek a törzsgárdájához csatlakozott. A második évadjánál tartó tinisorozatban a színész egy mozisztár fiát fogja játszani, aki mellesleg remekül teniszezik.

+ + +

Meghan Markle

Az amerikaiak Brunner Mártája, aki az Áll az alku helyi változatának bőröndhordozójából lépett elő színésznővé, korábban is vendégszerepelt már olyan sorozatokban, mint a 90210, a New York-i helyszínelők, a Nyomtalanul vagy a General Hospital. Ősztől A rejtély stábjához csatlakozik, itt fiatal FBI ügynökként, afféle gyakornokként fog utánajárni a természetfeletti eseményeknek.

+ + +

Jesse Tyler Ferguson

Az amerikaiak olyan rövidéletű komédiasorozatokban láthatták Fergusont, mint a The Class vagy a Do Not Disturb - tegyük hozzá, ezek kaszája nem a színészen múlott, így reméljük, hogy ebben a tévés évadban már bizonyíthat a vörös hajú, vörös szakállú srác. Ferguson a Modern Family-ben egy meleg pár neurotikus tagját alakítja, aki partnerével együtt örökbe fogad egy vietnámi kislányt - a képen sorozatbeli párjával látható.

+ + +

Anastasia Griffith

Láthattuk már a Glenn Close nevével fémjelzett A hatalom hálójában című ügyvédes sorozatban (ott Ellen leendő sógornőjét, Katie Connort játszotta), ősztől pedig a Traumá-val van jelen a képernyőn. A kórházas sorozatot a TV2 akkori programigazgatója, Gyöngyössy Bence is dicsérte a Los Angeles-i tévés vásáron: szerinte egy látványos akciódrámáról van szó, egy olyan mentőegységgel a főszerepben, amely mindig elsőként ér a balesetek helyszínére. A képen ez az osztag látható, Griffith-szel a bal szélen.