Szökésben a gyilkossággal vádolt reality-sztár

Vágólapra másolva!
A vád szerint feleségét ölte meg a VH1 valóságshow-inak egyik szereplője. A tévécsatorna még nem döntötte el, adásba mehet-e az újabb reality.
Vágólapra másolva!

Ryan Alexander Jenkinst - aki a Megan Wants a Millionaire a című reality szereplőjeként lett ismert - azzal vádolják, hogy ő gyilkolta meg feleségét. A modell Jamine Fiore és Jenkins idén márciusban házasodtak össze Las Vegasban, majd Lisa Lepore, a lány anyja szerint féltékenységi jelenetekkel tarkított, veszekedős időszak következett, májusban el is váltak. Eztán Jenkins Mexikóba utazott, az I Love Money reality 3. szériájának forgatására, visszatérve pedig a pár egy pókerverseny miatt megszállt San Diegóban, egy hotelben. A vád szerint augusztus 13-án történt a gyilkosság, mert másnap a férfi kijelentkezett, és azóta senki nem látta élve az asszonyt, viszont maradványait megtalálták egy kaliforniai szeméttelepen. Az USA-ban Jenkins ellen letartóztatási parancs van érvényben, de vélhetően Kanadába szökött, jelenleg is keresik.

Az ügy nagyon kellemetlen a VH1 csatornának, hiszen nem kevés pénzt öltek a reality 3. szériájába. A Megan Wants a Millionaire show korábbi szereplője több, szintén VH1-on látott reality-műsorokból ismert szereplővel vetélkedett a fődíjért az I Love Money-ban. A csatorna szóvivője annyit közölt a sajtóval, hogy eredetileg 2010-ben sugározta volna a VH1 a sorozatot. Arról, hogy meddig jutott Jenkins a műsorban, vagy, hogy ezek után adásba kerülhet-e a show, nem kívánt nyilatkozni.

Noha a gyártó cég - a 2003 óta működő, valóságshow-kra specializálódott 51 Minds - vezetőinek állítása szerint minden reality előtt ellenőrzik a versenyzők múltját, a 32 éves Jenkins gond nélkül indulhatott a Megan Hausermann főszereplésével készült show-ban, holott 2007-ben volt már egy ügye a kanadai Calgaryban, testi sértésért kapott 15 hónapot, felfüggesztve.