Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A legfurcsább tévés ajándéktárgyak

Vágólapra másolva!
A DigitalSpy magazin összegyűjtötte a legkülönösebb tárgyakat azok közül, amelyek egy-egy tévésorozathoz kapcsolódnak.
Vágólapra másolva!

A sorozatgyártás ma már nem csak a konkrét epizódok elkészítését jelenti, az alkotók vagy a forgalmazók igen nagy hangsúlyt helyeznek arra is, hogy a műsorhoz kapcsolódó ilyen-olyan tárgyakat készítsenek - és ez korántsem merül ki abban, hogy a produkció logójával díszített pólókat és sapkákat dobnak piacra.

A DigitalSpy legfurcsább ajándéktárgyakat összegyűjtő listájához talán a True Blood - Inni és élni hagyni alkotóinak friss húzása adta az ötletet, miszerint piros színű, a filmbeli szintetikus vérre emlékeztető üdítőt hoznak forgalomba. A cikkben meg is említik a Tru Blood nevű italt, amely egyébként vérnarancsból és szódából készül, és szeptemberben kerül a boltokba.

Az összeállítás egy másik vámpíros sorozatra, a Buffy, a vámpírok rémé-re is kitér, amihez kapcsolódva egy vámpírölő készlet (gyakorlatilag egy hegyes karó) került forgalomba. Annak idején a rajongók megvehették Spock koporsóját is a Star Trek-ből, mostanság pedig ugyanolyan (ám voltaképpen tök egyszerű) napszemüveget viselhetnek, mint Jack Bauer a 24-ben.

A DigitalSpy listájára felfért még a Muldert és Scullyt formázó Barbie-páros, a Battlestar Galacticá-ra utaló kenyérpirító és a Doctor Who-s alsónadrág - a cuccokról itt láthatunk képeket. Korábban mi is foglalkoztunk szokatlan tévés ajándéktárgyakkal, a Született feleségek edényfogó kesztyűitől kezdve a Maffiózók karácsonyfadíszeiig sok mindenre felhívtuk a figyelmet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről