Szorcsik Viki műsor és szerződés nélkül

Vágólapra másolva!
Az egykori műsorvezetőnek, színésznőnek jelenleg se műsora, se szerződése nincs, ám mással is foglalkozik, mint a televíziózás. Nyitott az új műsorajánlatokra.
Vágólapra másolva!

Szorcsik Viki televíziós karrierje átmenetileg szünetelni látszik: először a Jóban Rosszban kórházsorozatból távozott, majd másik TV2-s műsora, a sok vitát kiváltó 10! bulvármagazin is megszűnni látszik. "Úgy tudom, hogy nincs benne az őszi műsorstruktúrában, ami nem azt jelenti, hogy később ne kerülne újra adásba" - mondta Szorcsik az [origo]-nak, hozzátéve, hogy annak ellenére nem folytatódik a műsor, hogy meg voltak vele elégedve a csatornánál, pedig nem egy panasz érkezett személyesen a műsorvezetőhöz a műsor miatt maguktól az érintettektől. Ő azonban megtanulta kezelni ezeket a helyzeteket, mondván, egy ilyen műsornak természetes velejárói az elégedetlenkedők.

A 10! pihentetésével viszont Szorcsik egy időre befejezte a TV2-vel való együttműködést. "Rengeteg tervem van a jövőt illetően de a színházra bizonyosan több időt szeretnék szakítani. Már kaptam ígéretet egy színháztól, és jelenleg is fut Thuróczy Katalin Macskalépcső című darabja, amit Trokán Péter rendezett. Pár helyen már látható volt, és most keresünk újabb játszóhelyeket, hiszen egy rendhagyó előadásról van szó ,ami nem igényel feltétlenül díszletet és színpadot, csak egy olyan kávézót, ahol használhatjuk a pultot és a hozzá tartozó eszközöket - ugyanis ott játszódik a történet, ez az érdekessége. Emellett barátnőmnek segítek egy cégnél, ahol gyerekekkel foglalkozunk. Megtanultam, hogy előre kell tervezni, és érdemes több lábon állni, hogy ne legyen baj, ha a televíziózást szüneteltetni kell" - mondta a színésznő.

Ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen a képernyőre, és szabadúszóként már vállalhat munkát, illetve felkérést más csatornáktól is. "Bár szerettem a 10!-et, más műsortípusokat is szívesen kipróbálnék, ha lenne rá alkalmam. Fontosak számomra az új kihívások és lehetőségek, amelyekkel fejleszthetem magam" - jelezte Szorcsik. Arra a kérdésünkre, hogy visszatérne-e a Jóban Rosszban szappanoperába, így válaszolt: "Ha anyagilag megtérülne, bizonyára."