Kiefer Sutherland megúszta a börtönt

Vágólapra másolva!
A 24 főszereplője, Kiefer Sutherland ellen végül nem emeltek vádat a sokat emlegetett lefejelés ügyében.
Vágólapra másolva!

Sutherland még májusban a Metropolitan Múzeum rendezvényén fejelte le Jack McCullough divattervezőt. Tettének indítéka tisztázatlan maradt, mindenesetre köze volt hozzá Brooke Shieldsnek (Kés/Alatt, Rúzs és New York), akivel a divattervező épp beszélgetett, amikor Sutherland odalépett hozzá.

McCullough egyből feljelentette a színészt, aki aztán önként jelentkezett a rendőrségen. A könnyű testi sértés vádja betehetett volna Sutherlandnek, hisz jelenleg éppen próbaidejét tölti, miután 2007-2008 fordulóján 48 napot ült ittas vezetés miatt -, ha most bűnösnek találják, könnyen lehet, hogy ismét a dutyiban kötött volna ki.

A New York-i kerületi ügyész azonban úgy döntött, hogy nem emel vádat Sutherland ellen, ahhoz ugyanis nem találta elég súlyosnak az esetet. Egy közleményben hozzátette, teljes nyomozást folytatott az ügyben, többször beszélt a panaszossal is, aki kezdeti felzúdulása után a kihallgatásokon már nem szívesen működött közre.

Kapcsolódó hír, hogy Sutherland sorozata, a 24 a legaddiktívabb tévés szériának bizonyult egy friss közvélemény-kutatás során. A brit lovefilm.com szavazása alapján a produkciót a Lost és a Jóbarátok követi a függőséget okozó műsorok listáján.