Fiatal lányok is felajánlkoznak Benkőnek

Vágólapra másolva!
Már jelentkezett több tucat nő, hogy szerepelne a Benkő feleséget keres című reality-ben. Az RTL Klubot az lepte meg leginkább, hogy sok a fiatal.
Vágólapra másolva!

Jövő hét péntekig, július 10-ig lehet még jelentkezni az RTL Klub őszi valóságshow-jára, a Benkő feleséget keres című produkcióba, mely Győzikét-t váltja a csatornán - a Romantic frontembere idén ősszel nem lesz képernyőn saját show-val. A csatorna sajtóosztályán elmondták az [origo]-nak, hogy többen jelentkeztek eddig, mint gondolták volna. Több tucat komolyan vehető próbálkozó van eddig - pontos számot nem kommunikálnak.

Több férfi jelentkező is volt, nagy részük poénból, egy részük dühös anyázás miatt hívta fel a megadott számot, de akadt egy, aki komolyan gondolja. A próbálkozó meleg, aki azt hiszi, hogy némi unszolásra Benkő is rávehető arra, hogy megváltoztassa nemi preferenciáit. Mint a produkció részéről elmondták, a kitartó lovag azzal érvel, hogy mindketten agglegények, és micsoda élet várna rájuk kettecskén.

Van olyan női jelentkező, akit csak a 15 perc hírnév érdekel, de az ilyesmit a rutinos stáb elég hamar felismeri, és nem is feltétlenül szórja ki, ha jó a karakter - bár a produkció állítja, hogy csak azok maradnak versenyben, akik komolyan gondolják. Van, aki csak áradozik a célszemély nagyszerűségéről, de valójában nem jelentkezik a műsorba, szerepelni nem akar. Sokan gond nélkül megmutatják magukat, elmondják, mi tetszik nekik Benkőben: szabadelvűségét dicsérik, lazasága, a szabadság gyakorlása megfogja őket. Meri azt tenni, amit gondol, nem játssza meg magát - vélik azok, akik szívesen látnák magukat a show-ban.

rtl sajtóklub

Nagyon sok fiatal jelentkezett, huszonévesek, az RTL Klub ezt örömmel vette, de nem ezt várta. A legfiatalabb lány 18, a legidősebb asszony 63 éves. Sokan fotót is küldtek, noha ez nem volt kérés: van, aki konyhában főz (ő nyilván finom ételekkel csábítaná a lantművészt), más kirándulós képet küldött. Vannak olyanok, akik egyáltalán nem realizálták, hogy tévéműsorról van szó, ők randira mennének Benkővel, mert ilyesféle üzenetek is érkeznek: "Találkozzunk a Moszkva téren, este hat után szabad vagyok!"

A szereplőválogatás várhatóan még júliusban lesz (jelentkezni itt lehet), a műsorba pedig 17 nő kerül majd. A show-ban Benkő egy budapesti vagy az agglomerációban található házba költözik a nőkkel (helyszínt nem választottak még), közülük választ párt, egy 10 hetes műsor, sok feladat után. Pontos kezdési időpont egyelőre nincs, a reality ősszel lesz a képernyőn.