Szerelmek a kamerák mögött

Vágólapra másolva!
Az érdekkapcsolatok soha nem álltak távol a sztárvilágtól sem: egy film, televíziós műsor, vagy akár botránykönyv marketingjét meglehetősen pozitívan befolyásolja egy-egy jól időzített pletyka. Lehet szó alkalmi kapcsolatról, házasságtörő, erősen borszagú, egyéjszakás kalandról, vagy esetleg házasságról, a lényeg, hogy az aktuális műsor a lehető legtöbb újság címlapján ott legyen.
Vágólapra másolva!

Összeállításunkban a televíziós sorozatok forgatásán létrejött szerelmi románcokból nyújtunk át egy csokorral. Hogy ezek mennyire takarnak igazi érzelmeket, és milyen százalékban szolgálnak csupán az adott széria hírveréseként, talán soha nem tudjuk meg. Címlapokat mindenestre kaptak, s ezzel szinkronban nőtt is a nézettség, elégedett lehetett a producer.

---------------------------------------------

Jennifer Love Hewitt és Jamie Kennedy (Szellemekkel suttogó)

A világ jelenleg egyik legirigyeltebb férfija Jamie Kennedy, akire leginkább a Sikoly 2. vicces filmszakértő diákjaként emlékezhetünk. Immár 39 éves, de még mindig idétlen tinédzserként öltözködik, ám a jegyességét frissen felbontó Jennifer Love Hewitt mégis az ő karjaiban találta meg a boldogságot. A régóta jó barátságban álló, és a Szellemekkel suttogó forgatásán összegabalyodott fiatal párnak nem jósolnak túlzottan nagy jövőt az újságírók: Jamie állítólag csak a humora miatt képes maga mellett tartani a vigasztalásra vágyó színésznőt, ám a világ férfitársadalmának egy részét ettől függetlenül még megeszi az irigység.

---------------------------------------------

Andrea Anders és Matt LeBlanc (Joey)

Matt Le Blanc a Jóbarátok Joey-ja nem hazudtolta meg a sorozatbeli karakterét, a férfi az ösztöneinek engedelmeskedve, háromévnyi házassággal a háta mögött sem volt képes ellenállni a Joey című szériában a partnerét alakító Andrea Andersnek. Hivatalos megerősítés a pár együttlétéről azóta sem történt, mivel Matt az elmúlt években meglehetősen elzárkózott, a párkapcsolatait pedig főleg szigorúan titokban tartja, ám 2006-os válásának okát sokan a szőke színésznőben látják. A Joey-ban egészen az első évad végéig kellett várni mire összemelegedett a párocska, hogy a valóságban ez mikor jött össze és meddig tartott - azt nem tudni.

---------------------------------------------

Jennifer Carpenter és Michael C. Hall (Dexter)

A Dexter című sorozatban valószínűleg komoly felháborodást keltene, ha a címszereplő férfi és (nem vérszerinti) húga egyik epizódban férjként és feleségként tündökölnének, ám a való életben ennek semmi akadálya nem volt: Michael C. Hall és Jennifer Carpenter a Dexter forgatásán akadtak össze és a 2009-es év első napján egybe is keltek. A manapság teljesen harmonikusnak tűnő kapcsolat koránt sem indult ilyen egyszerűen. Az első randevúk idején Michael még házasember volt, ezért hónapokon keresztül, egészen a válás befejezéséig titokban kellett tartaniuk a románcot. A sorozatban a Dexter párját alakító Julie Benz szerint ez nem ment túl könnyen, a párról kezdettől fogva lerítt, hogy fülig szerelmesek egymásba.

---------------------------------------------

Hayden Panettiere és Milo Ventimiglia (Hősök)

Milo Ventimiglia, a Hősök Peter Petrellije két gyönyörű női partnerét is behálózta már, először a Szívek Szállodája forgatásán csavarta el Rory Gilmore, azaz Alexis Bledel fejét mind a sorozatban, mind a kamerákon kívül, majd egy újabb szériában, egy újabb kolleganőt pécézett ki magának. Titokban randevúzgatni kezdett az akkoriban a 18 éves kort alig betöltött Hayden Panettiere-rel, aki a Hősök-ben a sebezhetetlen Claire-t és mellesleg Peter unokahúgát alakítja. Kapcsolatukat sokáig kitartóan tagadták, az első róluk szóló pletykák 2007-ben merültek fel, Milo viszont csak 2008-ban ismerte el nyilvánosan a kapcsolatot, egy évvel később azonban már a szakításukkal volt tele a sajtó. Ezt szépen időzítették, pont Valentin napjára esett.

---------------------------------------------

Jennifer Morrison és Jesse Spencer (Doktor House)

Jennifer Morrison és Jesse Spencer egy reptéren találkoztak legelőször, miközben a Doktor House első epizódjának felvételére indultak. A sorozat forgatásán a kapcsolatuk elmélyült, két és fél év járást követően Jesse igazi hősszerelmes módjára, az Eiffel torony tetején kérte meg kedvese kezét. Mindezek ellenére fél évvel később bejelentették az eljegyzés felbontását, ami Jennifert ugyan nem nagyon viselte meg, a szépfiú doktort azonban lelkileg teljesen tönkretette a szakítás. A pár szétválása a House stábját is meghatotta, az írók még a sorozatban is összeboronálták a két karaktert, hátha újra egymásra találnak a fiatalok, ám Jennifer azóta már a Szökés Sucrejének, Amaury Nolasconak az oldalán látható.