Nincs veszélyben a Beugró

Vágólapra másolva!
A szándék megvan, szerződés még nincs, de nagyon valószínű, hogy nem maradunk őszre Beugró nélkül.
Vágólapra másolva!

Mikor egy hónappal ezelőtt hivatalossá vált, hogy a Tűzvonalban nem folytatódik, legjobb esetben is csak 2011-ben lehet képernyőn, akkor felmerülhetett több nézőben, hogy ilyesféle sorsra juthat több produkció, mely az elégtelen finanszírozás miatt panaszkodó MTV-n fut. A Beugró például nem döntöget nézettségi rekordokat, mégis olyan műsor, melyet nem ciki szeretni, és még a szakma is elismeri.

A Beugró producere, a gyártó Filmservice-t vezető Kapitány Iván az [origo]-nak elmondta, hogy a szándék mindkét fél részéről megvan, és bár a szerződést nem írtak alá, biztosra vehető, hogy az improvizációs műsor folytatódik új részekkel.

Forrás: [origo]

Cége gyártotta a Popdaráló-t is a TV2 részére, de ennek folytatásáról nem tud, és a licenc is lejárhatott. A dalszöveg ismeretét díjazó, de énekhangi képzettségtől eltekintő show a csatornán felbukkan többször is a nyár folyamán, de ezek ismétlések lesznek (a műsort vezető Kovács Áron időközben pedig új műsort kapott - ő vezeti az Áll az alku-t). Kapitány Iván gyártóként több projektben is benne van, de mint mondta, tárgyalási fázisban van a csatornákkal.