Meghalt egy valóságshow-szereplő

Vágólapra másolva!
Szívrohamban meghalt a Survivor valóságshow bolgár verziójának egyik versenyzője a Fülöp-szigeteken, egy elhagyatott partrészen.
Vágólapra másolva!

Noncso Vodenicsarov, a bolgár Survivor egyik szereplője épp az egyik feladat után volt (így elkerülte a kiszavazást, és a nomád életet könnyebbé tevő tárgyat nyert), mikor összeesett, és szívinfarktus következtében meghalt. Két orvos is megvizsgálta az 53 éves férfit, de nem tudtak segíteni rajta. A férfi a dél-bulgáriai Radnevo polgármestere volt, a település gyászolja vezetőjét.

Az itthon csak két szériát kapott Survivor más országban roppant népszerű, az USA-ban a 17. szériánál tartanak, itthon az AXN-en láthatóak az amerikai verziók. A bolgár Survivor a Fülöp-szigetek keleti részén, egy elhagyatott partrészen forog, ugyanott, ahol korábban a franciák és az izraeliek is felvették a saját valóságshow-jukat. A műsort alapos orvosi vizsgálat előzi meg, kiváló mentális és pszichikai állapotot követel a stáb.

A Survivor egy hajótörés utáni állapotot modellez, mikor férfiak és nők kerülnek egy szigetre, partvidékre, és erősen hiányos felszereléssel, néha kondér, lábas, háló vagy szigony nélkül kell túlélniük hetekig. A játék menete nagyrészt ugyanaz maradt az évek során: ügyességi, erőt, kitartást vagy kombinációs készséget igénylő feladatok váltják egymást, miközben a törzsek kiszavazzák maguk közül a leggyengébbet - vagy épp a legveszélyesebbet, aki elviheti a fődíjat, ami az amerikai verzióban épp egymillió dollár.