Orson már unja a feleségeket

Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ben Orson Hodge-t játszó Kyle MacLachlan azt fontolgatja, hogy otthagyja a sorozatot.
Vágólapra másolva!

"A következő szezont még megcsinálom, aztán meglátjuk" - mondta a Contact Musicnak a színész, aki arról panaszkodott, hogy egyre inkább nehezére esik az ingázás New York-beli otthona és a sorozat forgatási helyszíne, Los Angeles között.

A 49 éves MacLachlannek és feleségének ráadásul tavaly született gyermeke (eddig csak két kutyát babusgattak), így a színész szeretne minél több időt otthon tölteni. "A gyerek egy igazi örömforrás. Próbálunk még egy kistesót összehozni, hogy aztán egymással harcoljanak" - mondta.

A színész a Született feleségek-ben Orson Hodge-t, Bree férjét játssza, akinek - hasonlóan az összes többi karakterhez - elég sok vaj van a füle mögött. MacLachlan távozása azt is jelenthetné, hogy Bree a harmadik férjét is elveszti - hacsak addig Marcia Cross nem dönt úgy, hogy ő is lelép, ez esetben a sorozatbeli házaspár akár együtt is elköltözhetne valahova.

Közben megindultak a pletykák arról, hogy a Született feleségek esetleg kaphat egy spin-offot, melyben Edie idősebb barátnője, Karen, illetve annak testvére, Roberta játszanák a főszerepet. Az új széria egy vígjátéksorozat lenne az Öreglányok modorában, ami nem is meglepő, hisz a Született feleségek atyja, Marc Cherry korábban azon a sorozaton is dolgozott.