Kétmillió dolláros pert nyert Pelé és Senna volt barátnője

Vágólapra másolva!
Pelé, Senna és Menem, későbbi argentin elnök volt barátnője kétmillió dollárt kap egy brazil tévétársaságtól, mert 25 évvel ezelőtti meztelen képeit tette adásba.
Vágólapra másolva!

A brazil tévés személyiség, Graça Meneghel, Xuxa (a képen jobbról), akit hazájában jóformán mindenki ismer, pert nyert a Band tévétársaság ellen. A csatorna 2008 márciusában, az Actualisíma című műsorban mutatta meg az énekesnő, tévés műsorvezető szexképeit, melyek valamikor a nyolcvanas években jelentek meg egy férfimagazinban. Mivel a művésznő gyerekműsort vezet, különösen inkorrektnek találta, hogy két és fél évtizeddel később előhalásszák fotóit: mint jelezte, ő az imázsából él, és ez a húzás szerinte tiszteletlenség volt.

A Dél-Amerika több országában is ismert és népszerű brazil tévés, akinek beceneve a "törpék (kicsik) királynője", korábban öt évig járt Pelével, majd két évig volt Ayrton Senna barátnője. A brazil ikon számos filmben, sorozatban játszott, rengeteg gyerekműsort vezetett, és a People magazin a kilencvenes években feltette a legszebb ötven ember listájára. Énekesként is bizonyított: kétszeres Grammy-győztes, 35 millió eladott lemeznél jár.